Магията на малката черна рокля
Posted on: декември 21, 2015, by : admin
малка черна рокля

Всяка от вас е чувала, че трябва да има в гардероба си малка черна рокля. Класическа, стилна и често подценявана, малката черна рокля отдавна не е просто дреха, а една от основите в дамския гардероб. Тя може да бъде носена по безброй начини и всеки път да изглежда нова и различна. Как – това е тайната на малката черна рокля…

малка черна рокля

Няма как да не благодарим на Коко Шанел за раждането на една легенда – тя превръща дрехата, носена по време на траур, в модерна и задължителна за всяка ценяща себе си дама. Ето това се казва да вдъхнеш живот на дрехите – Vogue публикува скица на модел на Chanel и останалото е история. Малката черна рокля и до днес е символ на елегантността – семпла и разкошна.

Новата тенденция бързо става любима на жени от всякакви възрасти и социално положение, дори звездите от шоубизнеса избират малката черна рокля за своите бляскави визии. Силуетът става все по-изчистен и подчертаващ красивата женска фигура. Мерилин Монро, Одри Хепбърн, Едит Пиаф, Джаки Кенеди – всички забележителни жени залагат на малката черна рокля, когато искат да изглеждат стилно и бляскаво. И до днес тези жени ни вдъхновяват с неувяхващия си стил.

В наши дни малката черна рокля еволюира и има много лица – тя може да бъде блестяща, кожена, дантелена – всичко, за което мечтаете. Можете да я облечете в офиса, на коктейл, на парти, на вечеря – списъка е безкраен. Само сменете аксесоарите и тя вече има ново лице. Магията на малката черна рокля ви дава свободата да експериментирате с модата, да преобразявате стила си и да сте винаги безупречни и елегантни.

Ако все още търсите перфектната малка черна рокля, вижте нашите предложения тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *